Maak een afspraak

Van Benedenlaan 56

2800 Mechelen

015 28 40 50

Maak een afspraak

Van Benedenlaan 56

2800 Mechelen

015 28 40 50

Home-test


Slider

Verzekeringen

U kan voor eender welk probleem steeds op ons rekenen, zeker bij schade. Wij zorgen ervoor dat jouw belangen behartigd worden.

Sparen

Pensioensparen, sparen voor (klein)kinderen, langetermijnsparen en nog veel meer. Bij P&V Mechelen spaar je op maat van jouw behoeften.

Woonleningen

Lenen voor een huis? Of een renovatie gepland? Samen gaan we op zoek naar een hypothecaire lening (woonkrediet) of een renovatielening aan de beste voorwaarden.

Zelfstandigen

Particulier of zelfstandig? P&V Mechelen geeft advies op maat: van pensioen-sparen over langetermijnsparen tot het VAPZ en de Individuele Pensioentoezegging.

Over ons

P&V Mechelen is een Belgisch familiebedrijf met vestigingen in Mechelen en Willebroek. Met meer dan 10 jaar ervaring in de bank- en verzekeringsector garanderen wij onze klanten een professionele maar persoonlijke service. Bij ons bent u geen nummer maar een mens met een eigen verhaal.

Met u, altijd en overal.

Heeft u een vraag? Of een probleem? Aarzel niet. Onze medewerkers verplaatsen zich graag tot bij u thuis. Om te luisteren naar uw verhaal en om samen met u op zoek te gaan naar de oplossing op maat.

Contacteer ons →

P&V Mechelen staat voor U klaar

Hoe maken wij het verschil?

Klant is n°1

Onze opdracht is jou bijstaan, in de sleutelmomenten van het leven.

Persoonlijk contact

Een vraag, een probleem? Stap eens binnen, wij luisteren en helpen u.

Transparant

Een eerlijk en waarheidsgetrouw advies, met professionele opvolging.

Testimonials

Dit is wat onze klanten zeggen over ons

Dankzij P&V Mechelen voel ik me veilig als zelfstandige. Mijn inkomen is verzekerd.  Aanvullend bouw ik een mooi pensioen op. Ik neem geen risico’s.

Kristof S. — Mechelen

Pensioensparen geeft me een gerust gevoel. Ik kies zelf hoeveel ik spaar elke maand. Zo heb ik later een mooi kapitaal als appeltje voor de dorst. 

Dave G. — Willebroek

P&V Mechelen herfinancierde mijn krediet. Dankzij hen kreeg ik een heel voordelige rentevoet waardoor ik mijn woonlening kon inkorten met 5 jaar. Een mooie besparing! 

Michiel V. — Antwerpen

Ik zie mijn kleinkinderen graag en heb voor hen een spaarplan genomen . Elke maand stort ik 25 euro. Op die manier geef ik hen een duwtje in de rug als ze 18 worden.

Frank VdB. — Lier

Een afspraak maken

Een vraag, een probleem? Stap eens binnen, wij luisteren en helpen u. Thuis of op kantoor. We maken tijd voor u. Laat uw gegevens en uw vraag na en we contacteren u. Je mag ons ook al een email sturen als je dat wil. Een dringende vraag? Bel ons op 015 28 40 50.

Onze openingsuren: Onze kantoren zijn geopend vanaf 09u30 tot 12u30, van maandag tot vrijdag, of na een afspraak.

Opmerking: Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt noch hebben derden toegang tot deze gegevens.
[contact-form-7 id=”70478″]
Top