Maak een afspraak

Van Benedenlaan 56

2800 Mechelen

015 28 40 50

Maak een afspraak

Van Benedenlaan 56

2800 Mechelen

015 28 40 50

Woonlening

[layerslider_vc id=”5″]

De afgelopen jaren stonden de media er vol van. De rente staat historisch laag, dus lenen is goedkoop. En dat klopt. Vele Belgen hebben van de rente kunnen profiteren en hebben een goedkopere lening afgesloten. Maar deze blijft natuurlijk niet eeuwig zo laag staan. Dit jaar wijst alles erop dat de rente terug gaat stijgen.

Bent u benieuwd of uw woonlening goedkoper kan?
Contacteer P&V Mechelen en wij zoeken het vrijblijvend voor u uit!

Uw woonlening herbekijken? Of wat extra budget voor die renovatie?

P&V Mechelen zet zich 100% in voor uw woondromen.  Als onafhankelijk kredietmakelaar gaan we samen met u op zoek naar een hypothecaire lening (woonkrediet) of een renovatielening aan de beste voorwaarden.

Wat kan je kopen? En hoeveel bedraagt je maandelijkse afbetaling? Wij helpen u graag verder op kantoor of bij u thuis, overdag maar ook ‘s avonds.

Grootbanken geven vandaag de dag woonkrediet aan uiterst lage hypothecaire rentevoeten. Ideaal dus om jouw woonkrediet even te herbekijken!

Maar deze lage hypotheekrente geldt meestal niet voor iedereen. Enkel nieuwe klanten kunnen 100% genieten van een voorkeurstarief voor hun hypotheek. Bestaande klanten moeten dikwijls uitkijken naar een andere bankier om zo toch ook te kunnen profiteren van een lager tarief bij herfinanciering van hun woonkrediet.

Als onafhankelijk kredietmakelaar onderhandelt P&V Mechelen de beste voorwaarden voor uw hypotheek. Op die manier krijgt u meteen onze beste rentevoet.

Wordt jouw huisbaas ook slapend rijk?

Een huis kopen is slimmer dan huren. De huur die je maandelijks betaalt, ben je immers voorgoed kwijt. Een woning kopen kan je zelfs zien als een vorm van ‘verplicht’ sparen. Na 20 of 25 jaar is de woning van jullie en kunnen jullie er gratis wonen. Wist je dat de prijzen van huizen sinds 1975 bijna vertienvoudigd zijn? Een woning afbetalen is een veilige en zekere belegging. Bovendien geniet je als huiseigenaar van meer fiscale voordelen en premies dan een huurder.

Steeds tot uw dienst.
Overdag maar ook ‘s avonds.

 

P&V Mechelen

T. 015 28 40 50
E. info@insuream.be

Van Benedenlaan 56
B-2800 Mechelen

[contact-form-7 id=”71058″]
Top